Packbud hjälper dig att söka, jämföra och boka transport, frakt och flytt hos transportörer i Sverige. Här kan man jämföra pris och erbjudanden från hundratals olika svenska fraktbolag. Förutom priset finns det saker att tänka på när man beställer transport. Alla olika transportslag har sina olika aspekter att tänka på. Här har vi sammanställt lite information om dem och vad som kan vara viktigt att tänka på för att det skall gå så enkelt som möjligt för dig att hitta transporten för just dig.

Först och främst generell information om lastbilstransport När du skall transportera gods i Sverige som inte passar sig att skicka som paket, tex om du behöver hjälp med upphämtning, eller om det du skall transportera är för stort.

Gods och transporter i Sverige

Infromation om olika godstyper, olika typer av frakt och transport samt vad som spelar roll för pris på transporten:

Andra typer av gods att transportera

För vissa speciella transportbehov finns speciella viktiga lösningar

  • Åkeri Stockholm När du skall transportera saker inom Stockholmsområdet
  • Bud För snabba transporter av mindre saker.
  • Bussgods För transporter av mindre saker över längre distansar utanför tätbebyggt område.

När du skall transportera gods långväga är det viktigt att både du och transportören har koll på viktiga lokala aspekter.

Vid flyttar finns det en hel del frågor att ta ställning till. Vi has sammanställt en guide med information om vad som är viktigt vid en flytt. Bla är det viktigt att den som utför flytten har erfarenhet av att köra på sträckan och har lokalkännedom om destinationen. Här är speciell information om flyttar till och från olika städer i Sverige.

Packbuds tjänst hjälper dig att få rättvisa jämförelser med priset direkt. Du kan också läsa mer om hur man bäst jämför transporter här