Använd PackBud när ert företag ska göra en företagstransport. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan.

Vi erbjuder

 • Förmånliga förhandlade priser
 • Personlig och kunnig kundservice
 • Förenklad transportbokning

  PackBud verkar för ett bättre arbetsklimat och en mer rättvis transportbransch! Därför arbetar vi endast med transportörer som innehar yrkestrafiktillstånd.

  Genom att använda PackBud bidrar du också till en bättre miljö! Vi verkar aktivt för att optimera transportörernas lastutrymmen för att skapa en mer miljövänlig transportlösning. När du använder PackBud har du rätt att i din egen marknadsföring använda dig av miljösymbolen "Grönare transporter".

  Kostnad för transporter som ert företag bokar genom PackBud Företagsfrakt debiteras varannan vecka på 10 dagar netto. Beställ och boka din transport via e-post bokning@packbud.com. Bekräftelse inom 1 timme (vardagar 9-17). Försäkring och allmänna villkor enligt NSAB 2015 om inget annat angivits.

  Ni kan självklart även boka enstaka transporter genom att först Skapa en transportförfrågan. I PackBuds nätverk är flera hundra transportörer anslutna för att kunna möta ert transportbehov!

  Alla kostnader hänförda till tjänsten PackBud Företagsfrakt är exklusive moms.