Olika fordon kräver olika typer av transporter. Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av transport man kan tänkas behöva.

Vilken transport skall jag välja för mitt fordon?

Hur gör man för att hitta bästa fordonstransporten?

Använd PackBud när du vill söka, jämföra och boka hjälp med transport av fordon. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet transportörer som är experter på just det fordon du behöver transportera, oavsett om det är en bil, traktor eller tex en åkgräsklippare. Eftersom transportörer lägger upp sina körningar på Packbud.com så kan de ibland ta din transport som retur för en existerande körning. Speciellt om du är flexibel med tiden!

Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering. På så vis är din transport alltid trygg säker. Vi har ett eget system för att övervaka transporter. Våra anslutna transportörer rapporterar in när lasten är upplockad och när den är levererad. Du får aviseringar med email eller SMS och på så vis kan du ha koll på var ditt gods befinner sig.

Har du bråttom finns det alltid transportörer till hands som kan frakta ditt gods direkt, men om du är flexibel finns också billigare alternativ. Tex kan transportören ta din bil som retur vid en annan transport.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.