Flytthjälp

Flytthjälp

Enkelt - Tryggt - Miljösmart

FÅ PRIS FRÅN KVALITETSSÄKRADE FLYTTFÖRETAG

icon

Skapa en flyttförfrågan

Behöver du hjälp med en transport eller flytt? Skapa en kostnadsfri flyttförfrågan. Inga förpliktelser för dig.

icon

Invänta bud

Få prisförslag från betygsatta och seriösa flyttföretag. Alla flyttföretag på PackBud har giltiga tillstånd och försäkringar.

icon

Ta emot leverans

Du väljer om och vem du vill boka flytten med. Efter att du bokat din flytt kan du luta dig tillbaka och invänta leverans.

Varför PackBud?

Vi skapar effektiva och hållbara transporter. Vi månar om miljön och om att transporterna som utförs genom oss hanteras vitt, samt att chaufförerna jobbar enligt schyssta villkor.

PackBud har sedan 2013 hjälpt flera tusen användare med flyttuppdrag över hela världen. Vi hjälper flyttfirmor att hitta fler uppdrag till sina befintliga körningar, samtidigt som vi gör det enklare för dig som kund att hitta rätt flyttfirma. Vi kontrollerar dessutom alla våra anslutna firmor för att säkerställa att de har giltiga tillstånd och försäkringar för att få flytta saker från en punkt till en annan.

Omdömen

4.83412 Omdömen från Beställare

PackBud i media

Tips inför flytten

Inför flytten, tänk på att inte packa lådor tyngre än att ni själva orkar bära eller max den vikt som transportören har angivit som rekommendation. Använder ni egna kartonger skall dessa vara försedda med handtag och helst ombundna med snöre eller med stark packtejp. När det gäller möbler och annat typ av gods så är vår rekommendation att rådgöra med den flyttfirma som ni kommer i kontakt med. Oftast brukar även flyttfirmorna emballera saker med filtar eller likvärdigt skydd.

Vill du, så kan du ta del av några fler konkreta packtips här.

Att skapa en flytt-förfrågan på PackBud kostar ingenting. En förfrågan läggs in utan förpliktelser och du betalar först när och om du bokar din flytt genom oss. Du betalar det pris som flyttfirman erbjudit dig, plus en mindre serviceavgift till oss på PackBud.