Det finns vissa sträckor som är väl traffikerade med lastbilstransporter. Om du behöver ha något flyttat, fraktat eller transporterat på en sträcka som denna är vår tjänst för att hitta existerande transporter perfekt!

Packbuds tjänster fungerar så att åkerier och transportörer som kör på specifika sträckor lägger upp sina existerande körningar. Om man vill ha en mindre transport, tex några lådor, en cykel eller någon större möbel så kan man boka plats i dessa existerade transporter. På så vis fylls redan existerande transporter upp. Billigare för dig och bättre för miljön.

För frakt mellan Göteborg och Stockholm har Packbud många transportörer som kör regelbundet. Det är en av våra mest traffikerade rutter med flera transporter per dag. På sträckan har vi transporter med större och mindre lastbilar samt fordonstransporter för transport av bil eller maskiner.

Sträckan Stockholm-Göteborg går antingen

  • E18/E20 via Örebro. Sträckan är 483km och tar 5 timmar och 47 minuter att köra. Sträckningen går via Västerås, Örebro, Skövde vilket betyder att transporter mellan dessa platser också är möjligt med de existerande transporterna.
  • E4 via Jönköping. Sträckan är 468km och tar 5 timmar och 11 minuter att köra. Sträckningen går via Södertälje, Norrköping, Linköping, och Jönköping vilket betyder att transporter mellan dessa platser också är möjligt med de existerande transporterna.

För att få en prisuppgift så använd sökaren ovan. Du får pris direkt.