Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att frakta gods till ett bra pris. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Vi har ett hundratal transportörer anslutna så allt du behöver göra är att ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet erfarna transportörer som kan hjälpa dig.

hur fungerar packbud?

För frakt av större och mindre gods i Sverige finns olika alternativ, mest beroende på vilken typ av gods det är du vill frakta.

  • Små saker som går att packa i ett paket och du själv kan lämna av, kan skickas med posten eller annan paketleverantör. Det är relativt billigt och kan skickas i princip över hela världen.
  • För riktigt stora leveranser, speciellt över långa avstånd passar järnvägstransport. Lite långsammare eftersom godset måste lastas om på vägen, men bra pris per kubikmenter för riktigt stora volymer.
  • För övriga transporter behöver du en smidig lösning för att hitta billiga och prisvärda alternativ. Godset du vill boka transport för behöver kanske upphämtning och avlämning och då behöver du en lastbil. Oftast behöver du ju dock inte en hel lastbilstransport själv men det finns ju ofta redan bilar som är påväg så Packbud förmedlar plats i existerande transporter så du kan få ett bra pris, speciellt om du är lite flekibel med din bokning.

Hos Packbud kan du boka transporter. Transportörerna har redan lagt in sina rutter och existerande transporter, så du får priset direkt. Läs mer om hur Packbud fungerar här

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.