Packbud har en lång rad transportörer anslutna som kan hantera olika typer av maskintransporter. Här kan du söka och jämföra priser från olika transportörer för just ditt behov.

Ofta är det ju givetvis viktigt att en maskin är på rätt plats vid exakt rätt tillfälle, men ibland kan man ju vara lite mer flexibel. Tex gäller ju det om man hyr eller lånar tex en grävare eller mindre traktor för att utföra något arbete själv. När man söker transporter hos packbud kan man ange flexibla tider, vilket betyder att transportören kan erbjuda lägre priser då de kan samköra olika transporter i samma område.

Olika typer av maskintransporter

För varje typ av transport av maskiner är det olika saker att tänka på:

  • Transport av Traktor Kortre sträckor är det ju bra att köra traktorn själv så slipper man transport. Traktorer körs annars normalt på öppna flak. Var noga med storleken. Stora traktorer med dubbla däck kan vara för breda för en normal transport på väg.
  • Transport av Plog och redskap Små och normala redskap går ofta att transportera på ett öppet flak. Större plogar kan behöva fällas ihop eller demonteras innan transport. Viktigt här är att kunna lyfta upp redskapet, men oftast finns det ju traktor att tillgå om man skall transportera tex en plog.
  • Transport av Grävmaskiner Små minikrävare kan oftast transporteras på ett mindre flak eller släp. Större maskiner kräver specialtransport. Viktigt är att det finns en bra lastzon för lastbilen. Om marken är mjuk kan ekipaget fastna.
  • Transport av Skördetröskor/stora maskiner Stora maskiner kan kräva specialtransporter då de är större än vad som säkert kan transporteras på väg.
  • Transport av Skogsmaskin Större skogsmaskiner kräver ofta specialtransport. Det viktiga är hur accessen ser ut till skogsområdet. Det kan ju innebära utmaningar att komma åt. Hur lastningen kan utföras kan spela stor roll även när man skall jämföra prier på transport av skogsmaskin, eftersom det kan ta olika lång tid

Använd PackBud när du behöver hjälp med att söka, jämföra eller boka maskintransport. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från olika transportörer.

Transport, frakt eller flytt - hitta erbjudanden Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.