Jämför Pris på transporter

Packbud hjälper dig att välja bästa transportlösningen.

  • Du söker bland hundratals transportörer och åkerier samtidigt
  • Du kan enkelt jämföra pris och få omdömen på åkarna
  • Med oss är du alltid säker på betalningen. Du har alltid öppet köp och transportören får inte betalt förrän transporten är genomförd.
  • Med så många transportörer finns ofta en existerande körning som kan plocka upp din transport på vägen eller som retur. Billigare, bättre, miljövänligare.

Du får offerter med priset direkt

Du får ett förlslag på pris direkt från ett antal transportörer på en gång. Du behöver inte kontakta olika transportörer och du behöver inte vänta på att de skall ha tid med en offert för just din frakt. Offerterna är enkla och beskrivna på samma sätt så att det är enkelt att jämföra. Ibland kommer det att krävas mer information som kan påverka slutpriset (tex hur lastningen går till) men det är ju samma för alla transportörer, så för jämförelsen spelar det mindre roll.

Beskriv vad du skall transportera endast en gång!

Fyll enkelt i vad du behöver ha transporterat. Detta kommer att ligga till grund för prisjämförelsen på transporter från alla bolag. På så vis slipper du beskriva frakten flera gånger. Du sparar både tid och minskar risken att missförstånd ligger till grund för din offert från en av transportörerna så att priset där blir skevt i jämförelsen.

Säker betalning

Vi på Packbud hanterar alla delar av betalningen. Du kan betala med kort eller Klarna, men när du betalar håller vi pengarna tills transporten är genomförd. Om något mot förmodan inte skulle bli som du hoppats som kund hjälper vi till för att se till att alla blir nöjda.

Ett oväntat fel har inträffat. Vänligen ladda om sidan.Ladda om 🗙
Ansluten

Connected

Återansluter...

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om