Behöver du hitta en flyttfirma?

En flytt innbär ju alltid mycket jobb. En del av det är själva flytten av möbler och ditt bohag. Detta är också en viktig del eftersom det finns risker med att transportera dina saker. Det är viktigt att de som utför själva flyttransporten är erfarna och nogranna för att allt skall gå bra.

Om man bara skall flytta kort i samma stad är själva transporten nästan obefintlig och priset är till största del beroende av hur lång tid det tar att lasta på och av. För flyttar över långa avstånd spelar själva transporten större roll och det är det stor skillnad på olika bolag. Även om många bolag är villiga att ta din last spelar det stor roll hur väl de känner destinationen och hur ofta de trafikerar rutten.

Jämföra flyttar

Hos oss på Packbud kan du enkelt lägga in ditt bohag eller skapa en jämförbar flytt som du kan använda för att få prisförslag från olika flyttfirmor direkt. Alla flyttfirmor är certifierade och testade så du kan vara säker på att du inte bara får ett bra pris utan också en pålitlig transportör.

Vad ingår i priet på en flytt

En del saker är självklara som att möbler, kartonger och prylar skall bäras ut och in i husen. En del saker är dock extra, som tex paketering, skyddsinslagning, kartonger etc. När man jämför priser på transporter är det bäst att jämföra pris utan dessa tilläggstjänster eftersom det annars kan bli missvisande.