En A-traktor ( eller EPA ) är typiskt ett fordon som inte lämpar sig att köra hem, i alla fall om det är längre än någon mil. Vill man köpa begagnade A-traktor är det dock givetvis bra att kunna ha ett större upptagningsområde än så. Dessutom kan det ju ibland vara så att man vill komma längre med sin EPA, tex på en motorträff eller liknande.

Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan genomföra en transport av A-traktor? Det kan ta tid att hitta och man vet inte heller om man skulle kunna få ett bättre pris på transporten av EPA någon annanstans. Ett annat typiskt problem är ju att den som köper och kör en EPA-traktor kanske inte har körkort för att transportera den själp på släp. Transport av EPA-traktor är ju också givetvis känslig och kräver kunnande vid lastning och lossning för att inte få skador tex på lacken.

Viktigt att tänka på vad gäller att beställa transport av A-traktor är storleken. Det varierar ju mycket, men om man har en klasisk EPA eller A-traktor går den att transportera på släp med stor dragbil eller en mindre lastbil med öppet flak.

Ofta är det ju dock så att man är ganska flexibel i tid för transporten. Ganska sällan är det så att man behöver den direkt eller en given dag. På så vis kan man utnyttja billiga erbjudanden från transportörer som använder Packbuds tjänst för att hitta matchande uppfdrag, tex för returtransporter för att kunna erbjuda ett bra pris..

Använd PackBud när du behöver hjälp med att frakta din A-traktor. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från olika transportörer som är experter på att transportera fordon som bilar och A-traktorer i just din del av landet.

Transport, frakt eller flytt - hitta erbjudanden Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.