Allmänt

Hur kommer jag igång som Transportör?

Du skapar enkelt ett konto via länken - Skapa konto. Vill du läsa mer om vad det innebär att ansluta sig till oss - Läs på informationssidan för Transportörer.

Vad går tjänsten ut på för mig som Transportör?

Har du någon gång önskat kunna fylla dina lastutrymmen bättre? Öka beläggningsgraden och därav skapa bättre lönsamhet? Nu finns ett bra sätt som både skapar merintäkter, fyller dina fordon bättre och samtidigt ger en besparing på miljön!

PackBud är en webb- och mobilbaserad marknadsplats för transporter. Transportföretag (kallade Transportörer) lägger upp rutter och specifika transporter med priser. Användare (kallade Beställare) kan via tjänsten skapa en önskad transportförfrågan och automatiskt få fram vilka rutter och körningar som pasar just deras transport

Det är enkelt att komma igång. Du skapar ett konto och därefter kan du lägga in dina existerade och planterade körningar. Dessutom får du tillgång till en företagspresentation i basutförande som beskriver ditt företag och din verksamhet. Skapa konto kan du göra här. Läsa mer om vårt erbjudande till er Transportörer kan du göra här.

Betalning & Ersättning

Kostar det något och hur får jag betalt?

Det kostar ingenting att ha ett konto på PackBud.

Du väljer helt själv vilka transporter du kan ta. PackBud tar betalt av Beställaren när du accepterar en bokning När du påbörjar transporten kan du alltså vara säker på att ersättningen finns säkrad. Ersättningen får du efter att leveransen är genomförd. Mer information kring betalningar och tjänsten i sin helhet, se våra Användarvillkor.

Hur och när får jag betalt för utförd leverans?

Beställaren betalar tryggt via oss, och så snart leveransen är utförd kan du som Transportör fakturera oss med avdrag för den provision vi har rätt till (läs mer om detta i Användarvillkoren). Fakturaunderlaget kan du ladda ner från siten. Trygghet gällande betalningen

Som Transportör vet du att pengen alltid finns säkrad innan du påbörjar ett transportjobb förmedlat via PackBud. Det är också en trygghet för Beställaren, som vet att vi håller inne på ersättningen till dig som Transportör tills det att godset är levererat.