Hur gör man för att bäst jämföra transporter?

Det sista du vill göra när du skall jämföra pris på olika transporter är givetvis att ringa runt till olika transportörer där du varje gång skall beskriva vad det är som skall fraktas, mellan vilka plater och alla omständigheter runt. Bättre då är att använda en tjänst där du kan mata in transporten en gång för alla och få förslag från olika transportörer direkt, med pris och allt.

Det första och viktigaste för att kunna göra en korrekt jämförelse av en transport eller flytt är att på ett enkelt sätt ange vad det är som skall transporteras. Lite beroende på vad det är, så görs ju detta på lite olika sätt. Hos packbud är det enkelt att lista upp det som skall transporteras i vår enkla transportväljare. Om det första du vill ha är en jämförelse spelar det mindre roll om du är exakt, så länge det du anger är representativt för din transport. Du kan alltid gå tillbaka och göra det mer detaljerat för att få ett uppdaterat pris av den transportör du valt.

Den tidperiod du väljer spelar också roll för priset på frakten. Du anger en period som avgör när du vill ha transporten gjord. Ju bredare period du anger desto större möjlighet är det för transportören att hitta en transport i närheten för att kunna ge ett bättre pris.

Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att hitta en transportfirmafirma för att transportera din bil eller annat fordon. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet transportörer som är experter på just biltransporter. Eftersom transportörer lägger upp sina körningar på Packbud.com så kan de ibland ta din transport som retur för en existerande körning. Speciellt om du är flexibel med tiden!

Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering. Det betyder att du kan vara säker på att hitta konkurrenskraftiga och billiga priser på transporter, oavsett vilket typ av transport det rör sig om.

Vill du läsa mer om hur det funkar kan du läsa mer om Packbuds tjänst här

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.