Arbeta hos oss

Vi skapar effektiva och hållbara transporter med intelligent teknik. Vi hjälper transportköpare med transport- och flyttuppdrag över hela världen. Samtidigt skapar vi möjlighet för transport- och flyttföretag att optimera sina lastutrymmen bättre. 

Att vara medarbetare hos oss på PackBud innebär stora möjligheter och utrymme till att påverka samt förändra. Vi verkar i en bransch som glöder. Nya digitala verktyg och lösningar kommer till inom transport- och logistikområdet, och fler är på väg. Samtidigt är miljö- och hållbarhetsfrågor viktigare än någonsin. Krav och önskemål om mer hållbara produkter och tjänster kommer från alla håll i kedjan. 

Vi gör något konkret för att förändra till det bättre och hoppas att har ett likadant intresse.

 

Just nu söker vi följande personer

 

> Transportplanerare med säljförmåga <

Vi söker en medarbetare som kommer arbeta med expansionen av PackBuds transportörnätverk. Du kommer arbeta i syfte att utöka, utveckla och stärka relationen till flottan av anslutna transportörer.

Vi erbjuder en möjlighet att delta i förändringen av en bransch. Transportbranshen är i stort behov av nya digitala och intelligenta lösningar för att möta kundernas behov och önskemål. Vi släpper en ny innovativ teknisk lösning som du blir en viktig budbärare av. Du kommer vara en viktig pusselbit i vår starka vision om att skapa effektiva och hållbara transporter.

Vi erbjuder dig en kreativ och nytänkande arbetsmiljö samt en fast lön.
 
Befattningsbeskrivning
Din roll blir att tillsammans med kollegor bearbeta nya och befintliga transportörer i syfte att skapa tillväxt. Du kommer ha daglig kontakt med företrädare för transport- och flyttfirmor primärt i Sverige. Du blir en ambassadör för vår nya innovativa miljösmarta lösning som släpps under 2018.
 
Kravbeskrivning

Vi ser gärna att du kommer från transport- och logistikbranschen eller att du har en utbildning inom logistik och transportplanering. Skulle du inte ha det och ändå tror dig kunna passa in i vår arbetsbeskrivning så är du välkommen att söka tjänsten. Det viktigaste är att du är driven, social och har ett genuint intresse av att ha kontakt med människor. Vi vill att du gillar utmaningar och att du ser möjligheten att kunna vara med och förändra något som påverkar många människor och som dessutom kommer förbättra för vår miljö.

 

> Säljare med marknadsfokus <

Vi söker en medarbetare som blir ansvarig för införsäljning av långsiktiga partnerskap. Uppdraget innebär självständig bearbetning av storkunder primärt i Sverige.

Vi erbjuder en möjlighet att delta i förändringen av en bransch. Transportbranshen är i stort behov av nya digitala och intelligenta lösningar för att möta kundernas behov och önskemål. Här blir du en viktig pusselbit i vår starka vision om att skapa effektiva och hållbara transporter.

Vi erbjuder dig en kreativ och nytänkande arbetsmiljö samt en fast lön med rörligt lönetillägg baserat på resultat.
 
Befattningsbeskrivning
Det här går jobbet består av två delar.
1. Att tillsammans med VD paketera ett storkunds-koncept samt bearbeta företag utifrån detta erbjudande. Vår ambition är att bygga upp långsiktiga relationer med dessa storkunder som kommer ges möjlighet att nå ut till våra användare på ett effektivt sätt.
2. Att bearbeta transportköpande företag som har intresse av nya, innovativa och miljösmarta transportalternativ.
 
Kravbeskrivning
Vi vill att du har en säljutbildning samt några års erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag med dokumenterade resultat. Det är viktigt för oss att du är driven, social och har ett sinne för att skapa, utveckla och bevara affärer. Hos oss är det viktigt att du är en lagspelare även om du kommer spendera mycket tid själv ute på fältet där du träffar våra nya och befintliga kunder. 

 

Har du ett intresse av att veta mer och har du en profil som du tror passar in i vårt team, kontakta VD Mikael Funa genom att klicka på nedanstående länk. Bifoga ditt CV eller/och länk till din Linked in-profil. OBS! Ange vilken tjänst du är intresserad av.

Ansök till PackBud här

 

Mer om oss

PackBud är marknadsplatsen för transport- och flytt-tjänster. Med intelligent och miljösmart teknik skapar vi effektiva och hållbara transporter. Tillsammans med vårt nätverk av kvalitetssäkrade transportörer hjälper vi privatpersoner och företag med alla typer av transport- och flyttuppdrag över hela världen. Vi ger möjlighet för transportörerna att kunna plocka på mer gods i sina körningar samtidigt som vi förenklar transportbeställandet för kunderna. Idag samarbetar vi bland annat med Blocket och Barnebys för att hjälpa deras kunder med transportuppdrag.