Vi skapar effektiva och hållbara transporter med intelligent teknik. Vi hjälper transportköpare med transport- och flyttuppdrag över hela världen. Samtidigt skapar vi möjlighet för transport- och flyttföretag att optimera sina lastutrymmen bättre.

Att vara medarbetare hos oss på PackBud innebär stora möjligheter och utrymme till att påverka samt förändra. Vi verkar i en bransch som glöder. Nya digitala verktyg och lösningar kommer till inom transport- och logistikområdet, och fler är på väg. Samtidigt är miljö- och hållbarhetsfrågor viktigare än någonsin. Krav och önskemål om mer hållbara produkter och tjänster kommer från alla håll i kedjan.

Vi gör något konkret för att förändra till det bättre och hoppas att har ett likadant intresse.

Just nu har vi inga utlysta tjänster

Du är alltid välkommen att kontakta oss ändå på info@packbud.com om du vill veta mer om vårt arbete och möjligheter för framtida jobb och samarbeten.

Mer om oss

PackBud är marknadsplatsen för transport- och flytt-tjänster. Med intelligent och miljösmart teknik skapar vi effektiva och hållbara transporter. Tillsammans med vårt nätverk av kvalitetssäkrade transportörer hjälper vi privatpersoner och företag med alla typer av transport- och flyttuppdrag över hela världen. Vi ger möjlighet för transportörerna att kunna plocka på mer gods i sina körningar samtidigt som vi förenklar transportbeställandet för kunderna. Idag samarbetar vi bland annat med Blocket och Barnebys för att hjälpa deras kunder med transportuppdrag.