PackBud.com är en webb- och mobilbaserad neutral marknadsplats för godstransporter. Beställare kan via Tjänsten lägga upp önskade transportförfrågningar (”Jobb”) och transportföretag kan lägga bud på dessa Jobb. Avsikten dessa parter emellan är att ingå ett Avtal där Beställaren i slutändan väljer en Transportör som får i uppdrag att utföra Jobbet.

PackBud.com är en webbsajt med mobilstöd, nedan kallat ”Sajten”, som drivs av PackBud Nordic AB, organisationsnummer 556899-1193, nedan kallat ”PackBud”, ”Tjänsten”, ”Oss, ”Vi” eller ”Vår”. Bolaget är registrerat i Sverige, med kontor på adressen Bangårdsgatan 5, 753 20 Uppsala, Sverige. För att kontakta oss, maila till support@packbud.com.

Vem som helst har möjlighet att besöka Sajten utan att bli Medlem. Vill man däremot använda Tjänsten för att lägga upp ett Jobb eller lägga bud på alternativt erbjuda att utföra ett Jobb måste man dock registrera ett konto hos Oss, genom att bli Medlem.

PackBuds generella Användarvillkor (Del A) gäller alla Besökare på Sajten medan våra tilläggsvillkor (Del B) endast gäller registrerade Medlemmar. För att kunna registrera ett medlemskonto kommer du behöva acceptera och godkänna dessa Användarvillkor. Det är alltså viktigt att du, innan du använder Tjänsten, läser igenom villkoren noga, oavsett om du väljer att endast besöka Sajten eller om du väljer att bli Medlem.

Vi har rätt att när som helst uppdatera dessa Villkor utan att informera dig som Besökare eller Medlem. Det ligger på ditt ansvar att hålla dig uppdaterad med gällande Villkor för Sajten.