Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4520 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 11 augusti, 2014
    m****l r*******l
    Jobb-id: 2085
    Piano 350kg Malmö - Skåne-Tranås
    (från Malmö, Sverige till Skåne-Tranås, Sverige)
  • 11 augusti, 2014
    l**n v*******t h**d
    Jobb-id: 1795
    Flytt Ystad (Blentarp) Umeå
    (från Blentarp, Sverige till Umeå, Sverige)

    Rekommenderas varmt. Körde hela vårt hem från Skåne till Norrland. Punktliga, vänliga och rädda om godset. Gjorde mer än vad vi betalade för och var otroligt hjälpsamma. Enda nackdelen skulle väl vara att all kommunikation gjordes över mail och de ville ha betalt i förskott,vilket kändes lite osäkert innan, nu i efterhand ser vi att det inte var några problem.

  • 11 augusti, 2014
    a****a h*****d
    Jobb-id: 1987
    Flytt Kiruna - Nybro
    (från Kiruna, Sverige till Nybro, Sverige)

    Bra kommunikation, snabb hämtning av gods - tyvärr ingen leverans till dörren som utlovades- utan lämnad hos posten, som levererade nästa dag (det är väl inte postens jobb att levererar reseväskor och flyttkartonger!) och ingen info över leveranssätt -vid paketspårning var status levererad.

  • 11 augusti, 2014
    m*x s****n
    Jobb-id: 1975
    Farmors byrå
    (från Stockholm, Sverige till Malmö, Sverige)

    Den beställda transporten fungerade bra!

  • 22 juli, 2014
    a*******r b******d
    Jobb-id: 1981
    Flytt Österlen-Stockholm
    (från Hammenhög, Sverige till Stockholm, Sverige)

    Det blev lite missförstånd om storleken på lasten, men de fixade problemet med detsamma. Trevligt bemötande.

  • 22 juli, 2014
    j***b s**v
    Jobb-id: 1814
    Lund-Karlstad
    (från Lund, Sverige till Karlstad, Sverige)

    Helt problemfritt

  • 21 juli, 2014
    b*******e b********
    Jobb-id: 1817
    mindre bohag från Göteborg till Ystad
    (från Göteborg, Sverige till Ystad, Sverige)

    Jag är 100% nöjd med tjänsten såväl som förmedlingen!

  • 21 juli, 2014
    v****r * n******m
    Jobb-id: 1539
    Flytta 1 st skåp från Bryssel till Göteborg
    (från Mechelen, Belgien till Göteborg, Sverige)

    Möbelflytt mellan Bryssel och Göteborg. Otroligt smidigt, alla var trevliga och hjälpsamma fast jag hade tusen frågor och ringde flera ggr då det här var första gången för mig. Jag behövde själv inte ens prata med butiken som gjorde utlämningen om tider etc, det sköttes av chauffören. Punktligheten och emballeringen var perfekt.

  • 19 juli, 2014
    h****k k*****l
    Jobb-id: 2052
    Frakt av veteran moped.
    (från Norrtälje, Sverige till Sölvesborg, Sverige)

    Tycker allting var helt kanon. Både kontakten med Packbud och transportören var bra. Kommer rekommendera detta till alla mina vänner.

  • 18 juli, 2014
    l*******k p*****n
    Jobb-id: 2042
    Transport från Arboga till Lund
    (från Arboga, Sverige till Lund, Sverige)

    Jag var själv inte med eftersom jag bor i England, men min vän i Arboga som hade sakerna tyckte det gick helt ok, och min dotter i Lund tyckte samma, och bjöd chauffören på kaffe innan han åkte vidare.