Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4557 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 7 november, 2014
    j*****a m*****d
    Jobb-id: 2450
    Hjälp mig att få mina 2 favoritmöbler
    (från Uppsala, Sverige till Luleå, Sverige)
  • 6 november, 2014
    l********************7
    Jobb-id: 3147
    Transport av soffa och lavoar
    (från Sigtuna, Sverige till Färentuna, Sverige)

    Mycket trevligt bemötande och väl uträttad transport. Onödigt stor bil då jag ändrade transporten till att endast innebära flytt av soffa, ej lavoar, som först stod i min förfrågan. Den uppgiften gör att jag ger sämre omdöme beträffande kommunikation.

  • 5 november, 2014
    i****************6
    Jobb-id: 3014
    Transporthjälp
    (från Jordbro, Sverige till Sabadell, Spanien)

    All gick så bra.

  • 4 november, 2014
    f***************0
    Jobb-id: 2910
    transport av låda till Beddingestrand
    (från Vamdrup, Danmark till Beddingestrand, Sverige)

    Betalningen var svår att genomföra via datan men med bankgiro fungerade det bra annars är det högsta betyg på allt, Hvh. Hans-Göran

  • 31 oktober, 2014
    i*******4
    Jobb-id: 3011
    Kostnad för transport av möbel från Gbg till Sthlm
    (från Göteborg, Sverige till Stockholm, Sverige)

    Väldigt nöjd! Trevlig chaufför!

  • 30 oktober, 2014
    a*****s k******
    Jobb-id: 2775
    6 flyttkartonger + hopfällbar cykel från Cambridge
    (från Cambridge, Storbritannien till Uppsala, Sverige)

    Personen som jag var i kontakt med var väldigt trevlig och enkel att kommunicera med. Han svarade snabbt på förfrågningar och var relativt flexibel när det gällde leveransdatum och -tid. Leveransen blev lite försenad (ca. 12h jämfört med utsatt leveranstid), det berodde tydligen på oväntat mycket att göra vid ett annat jobb. Jag hade uppskattat att bli informerad lite tidigare om den fördröjningen. Kan annars varmt rekommendera denna transportör! Imponerad att mina bildramar i glas och min monitor höll, trots att jag kanske inte var helt noga att packa dem.

  • 24 oktober, 2014
    j************4
    Jobb-id: 2759
    mc transport Malmö-sundsvall
    (från malmö, Sverige till matfors, Sverige)

    Fantastiskt fin service och snabbt levererat. Ett föredöme !

  • 20 oktober, 2014
    f***************5
    Jobb-id: 2947
    Frakta en kristallkrona i en kartong
    (från Trollhättan, Sverige till Göteborg, Sverige)
  • 18 oktober, 2014
    h****a e*******n
    Jobb-id: 1973
    flytt av skrivbord och stol
    (från Strängnäs, Sverige till Kil, Sverige)

    Lastutrymmet var för litet trots att måtten var exakt angivna. Tur att det inte regnade när dörren inte gick att stänga till bilen. Jag fick hämta tyger för att skydda skrivbordet mot skador när dörren till bilen tog emot.

  • 17 oktober, 2014
    a***************0
    Jobb-id: 2745
    Möbler till Berlin
    (från Enskededalen, Sverige till Berlin, Tyskland)

    Bra pris, bra bemötande.Flytten utförd punktligt, proffsigt o smidigt. Mindre skada på en byrå, men inget allvarligt. Vi är mycket nöjda.