Behöver du få någonting skickat med en lastbil? Tex en soffa, något du köpt på blocket eller cyklarna till sommarstugan? Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan genomföra en säker transport, dörr till dörr till ett bra pris? Om du inte känner någon i branschen kanske du googlar runt för att hitta en lämplig transportör, men det kan ta en hel del tid att hitta och man vet inte heller om man skulle kunna få ett bättre pris på transporten någon annanstans.

Hitta rätt transport

Förutom att hitta rätt pris på transporten är det också väldigt svårt att få en översikt över bolag och rättvisa rekommendationer för att avgöra hur bra just detta bolags service är. Om det är viktigt för dig hur miljövänlig transporten är det också svårt att få en överblick genom att bara kontakta transportörer. Här har vi samlat en del information om olika typer av transporter:

Söka transport

Använd PackBud när du vill söka och jämföra transport med lastbil och priser eller behöver hjälp att hitta en transportfirmafirma direkt. Det är enkelt och smidigt att göra en sökning. Ange vad du vill ha flyttat och de tidsramar som är lämpliga för dig så får kommer du omedelbart få alternativ med pris från hundratals transportörer över hela Sverige. Packbud matchar just ditt transportbehov med transportörernas tjänster.

Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering.

Har du bråttom finns det alltid transportörer till hands som kan frakta ditt gods direkt, men om du är flexibel finns också billigare alternativ.

Fylla existerande lastbilar

Eftersom transportörerna hela tiden registrerar sina existerande körningar hos Packbud är det ofta så att om du har möjlighet att anpassa din transport till deras schema kan ditt gods kan få plats i en existerande transport och på så vis blir det både billigare för dig och mycket miljövänligare samtidigt eftersom varje transport blir fylld bättre.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.