Ibland vill man bara frakta en cykel. Det kan vara en cykel man köpt på tex blocket man vill ha fraktad hem, eller cykeln man behövar ha när man flyttar hemifrån för att plugga. Cyklar passar dåligt för att skicka som paket eftersom de är för stora för smidig inlämning, men det går ju inte heller att ha en hel lastbilstransport bara för en enskild cykel.

Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan transportera en enstaka cykel? Om du inte känner någon i branschen kanske du googlar runt för att hitta en lämplig transportör. Det kan ta en hel del tid att hitta och man vet inte heller om man skulle kunna få ett bättre pris på transporten av cykeln någon annanstans.

Det är också väldigt svårt att få en översikt och rättvisa rekommendationer för att avgöra hur bra just detta bolags service är. Man vill ju givetvis att sin cykel skall komma fram och vara hel och oskaded.

Cyklar lämpar sig väl att skicka med en redan existerande transport. Den är relativt enkel att lasta och särskilja. Om du har möjlighet att vara flexibel med tiden är det möjligt att hitta transporter till mycket bra pris genom att vänta in en en transport som ändå skulle gå till destinationen. Dessutom är det ju miljövänligt!

Är det en värdefull cykel kan det vara bra att slå in den i någon typ av skyddsmaterial, tex bubbelplast, men normalt behövs inte det. Transportörerna är vana vid att lasta,lossa och transportera alla typer av objekt och kan hantera en cykel säkert.

Använd PackBud när du behöver hjälp med din cykeltransport. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från hundratals transportörer.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.