Hur gör man när man vill transportera något som man inte kan köra till destinationen själv? Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan frakta varor som man inte kan skicka med posten eller liknande?

Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att frakta gods till ett bra pris. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet erfarna transportörer som kan hjälpa dig.

För frakt av större och mindre gods i Sverige finns olika alternativ, mest beroende på vilken typ av gods det är du vill frakta.

  • Små saker som går att packa i ett paket och du själv kan lämna av, kan skickas med posten eller annan paketleverantör.
  • För riktigt stora leveranser, speciellt över långa avstånd passar järnvägstransport. Lite långsammare eftersom godset måste lastas om på vägen, men bra pris per kubikmenter för riktigt stora volymer.
  • Har du istället saker och prylar som skall transporteras men som inte lämpar sig för att packeteras i en standardkartong eller som du vill ha upphämtade är lastbilstransport smidigast. Detta kan typiskt vara möbler, en cykel eller motorcykel eller något du köpt på auktion. Fraktkostnaden blir givetvis lite högre, men du får godset upphämtat och avlämnat på avtalad plats.

    Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering.

    Har du bråttom finns det alltid transportörer till hands som kan frakta ditt gods direkt, men om du är flexibel finns också billigare alternativ. Det speciella med Packbuds tjänst är att fraktbolag lägger ut sina existerande körningar vilket betyder att om du bara behöver frakta något mintre och är lite flexibel så kan du få plats i en existerande transport till ett bättre pris. Extra miljövänlig frakt!

    Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.