3-sitssoffa STOCKHOLM med grön sammetsklädsel

Behöver du hjälp med en transport som liknar denna?

Sök din transport här
Skapad av:
Privatperson
Skapad: 08 sep, 2017
Jobb-id: 150921 Verifierad
Lägsta bud: Inväntar bud
Status: stängd
Du kan inte redigera eller ta bort denna förfrågan
Beställare: a****************0

Hämtas

Gothenburg Sverige
Gatuadress är inte fullt angiven
8 september, 201708:00
22 september, 201721:00

Lämnas

826 50 Söderhamn Sverige
8 september, 201708:00
25 september, 201721:00
i

Markeringarna på kartan ska endast ses som preliminära punkter för hämtning och lämning.

Kategori: Möbler / Soffor & Fåtöljer

3-sitssoffa STOCKHOLM med grön sammetsklädsel

Längd: 205 cmBredd: 90 cmHöjd: 70 cm
Mer information:
Jag behöver få en Ikea 3-sitssoffa transporterad från Majorna i Göteborg till Söderhamn i Hälsingland.
Beskrivning som angivits på Blocket:
Min underbara gröna sammetssoffa. Som jag aldrig sitter i. Det är inte rätt någonstans.

I en soffa ska man sitta uppkrupen med benen under sig och läsa, man ska slökolla på Netflix och man ska ligga och snörvla invirad i ett täcke när man är förkyld. Jag vill att små kladdiga barnfötter ska hoppa sönder den här soffan. Jag vill att en katt ska ligga och spinna i ena hörnet och håra ner kuddarna och kanske klösa på dem. Jag vill att man ska spilla kaffe och varm choklad i den här soffan. Jag vill att den ska hamna någonstans där den används. I ett hem där det saknas just en sammetsgrön soffa, oavsett om där finns barnfötter eller katthår. Jag vill att den ska bli insutten och fläckig och älskad. Och det vill nog soffan också.

Soffan heter STOCKHOLM, färgen är Sandbacka grön och tyget är mjuk sammet. Den köptes på IKEA i slutet av 2015 för 11.999 kr. Det är en 3-sitssoffa. Jag kan räkna antalet gånger jag suttit i den på min ena hand. Den är alltså i skick som ny. Inga skavanker, inga fläckar. Den har stått i ett djur- och rökfritt hem och hade lika gärna kunnat vara inköpt igår. Jag säljer den för halva priset (6000 kr), vilket är att betrakta som ett fynd. Jag kollade precis IKEAs hemsida och den gröna sammetsklädseln verkar inte finnas längre.

Det här är liksom inte den där vanliga IKEA-soffan som man ser överallt. Den här är lite...ja...speciell. Och det är med sorg i hjärtat jag säljer den. För den är så fin.

Så om du redan har siktet inställt på den här soffan på IKEA eller om du råkar vara hopplöst förälskad i gröna sammetssoffor och tanken på att ligga invirad i en filt och dricka varm choklad i en sådan i höst - hör av dig. Den här soffan kommer vara till stor glädje i många år.

Soffan finns i en lägenhet i Majorna. Det rör sig om ett par trappsteg från dörren till ytterporten och sedan ett par trappsteg till efter det. Man kan parkera utanför på gården med släp. Kort sagt - det löser sig.

Bilderna i annonsen är tagna av mig. Vill man se fler bilder på den här soffan kan man kika in på Elsa Billgrens blogg: http://elsa.elle.se/var-soffa/
Endast chauffören
Du kan inte redigera eller ta bort denna förfrågan