Behöver du hjälp att flytta möbler?

Möbler är ofta otympliga och inte helt lätta att transportera. Mängder av kunder har använt PackBud för att få hjälp med sin möbeltransport. Här är några exempel på nöjda kunder som fått hjälp. Behöver du också få något transporterat?

 

> Skapa en transportförfrågan här

 

Transport av soffa inom Västerås
"
Jag gjorde offertförfrågan på 4 olika sajter och fick svar av Packbud. Det visade sig vara ett väldigt gott val. Den service och snabbhet är det bästa jag upplevt på länge. Konversationen mellan administration och bud fungerade perfekt och soffan står nu hemma. Kan bara ge massor av plus till Packbud."
/ Annika Almqvist

 

Transport av säng från Linköping till Malmö 
"Leveransen är gjord och gick jättebra. Jag har pratat med min dotter och allt är på plats som vi kommit överens om. Tidsschemat hölls till punkt och pricka. Jag är mycket nöjd vilket jag också meddelat transportören. 

 

PackBud är en kanonsajt och jag kommer att rekommendera den till alla jag känner som behöver transport!
/ Lotta"

 

Transport av bokhylla från Gråbo till Umeå
"Det gick jättebra, transportören kom och hjälpte mig upp med den oxå:-) Tack för all hjälp och för att jag fått vara en jobbig kund:-)"

/ Veronica Norsten

Kommentarer

Jag ville bara passa på att tacka för en fin tjänst! Jag la upp en förfrågan för några dagar sedan, fick flera bud och valde därefter en transportör. Allt gick mycket smidigt måste jag säga! /Martin
Behöver flyttas 20/5. Hyllan är i två sektioner med bredd 1.67, höjd 1.60, djup 0.43. Ska flyttas från 2.vån till 2.vån.utan hiss.

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper