Uppdaterad 2024-02-28

Behöver du hjälp att flytta möbler?

Inlagd 23 januari, 2014, av PackBud Customer Care

Möbler är ofta otympliga och inte helt lätta att transportera. Mängder av kunder har använt PackBud för att få hjälp med sin möbeltransport eller flytt. De har kunnat söka på transporter, jämföra priser på flytten och i lugn och ro kunnat boka transport. Här är några exempel på nöjda kunder som fått hjälp. Behöver du också få något transporterat?

Transport av soffa inom Västerås

"Jag gjorde offertförfrågan på 4 olika sajter och fick svar snabbast av Packbud. Det visade sig vara ett väldigt gott val. Den service och snabbhet är det bästa jag upplevt på länge. Konversationen mellan administration och bud fungerade perfekt och soffan står nu hemma. Kan bara ge massor av plus till Packbud."
/ Annika Almqvist

Transport av säng från Linköping till Malmö

"Leveransen är gjord och gick jättebra. Jag har pratat med min dotter och allt är på plats som vi kommit överens om. Tidsschemat hölls till punkt och pricka. Jag är mycket nöjd vilket jag också meddelat transportören.

PackBud är en kanonsajt och jag kommer att rekommendera den till alla jag känner som behöver transport! Superenkelt att lägga upp förfrågan och jämföra priser
/ Lotta

Transport av bokhylla från Gråbo till Umeå

"Det gick jättebra, transportören kom och hjälpte mig upp med den oxå:-) Tack för all hjälp och för att jag fått vara en jobbig kund:-)"

/ Veronica Norsten

Läs mer om möbeltransporter

Läs mer om flyttar

Ett oväntat fel har inträffat. Vänligen ladda om sidan.Ladda om 🗙
Ansluten

Connected

Återansluter...

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om