Flytthjälp Sverige Spanien

Mängder av skandinaver flyttar varje år ner till solen. Närmare bestämt till Spanien eller exempelvis Portugal. Hur gör man då när själva flytten ska äga rum? Vart vänder man sig för att få flytthjälp

 

Genom att lägga upp en kostnadsfri flyttförfrågan via PackBud kan man ta del av prisförslag från marknadens flyttföretag. Förra veckan förmedlades exempelvis en flytt från Hammarö i Sverige till Fuengirola i Spanien. Flyttföretaget, som har gedigen erfarenhet, kunde erbjuda kunden ett attraktivt pris och ett kvalitativt utförande av tjänsten. Vi pratade med kunden efter att leveransen skett, och han är supernöjd! Väldigt kul och viktigt för oss på PackBud såklart!

 

Behöver du flytthjälp?

 

Skapa en kostnadsfri förfrågan

 

 

 

 

 

Flytthjälp Sverige Spanien

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper