Uppdaterad 2024-05-27

Transport av möbel lämnade ingen oberörd

Inlagd 15 mars, 2015, av PackBud Admin

Vi på PackBud sliter målmedvetet för att hjälpa kunder att få sina leveranser utförda. Vi jobbar dessutom stenhårt för att få fler transportörer att ansluta sig till vår tjänst. Idag är det främst privatpersoner som använder vår tjänst för att få hjälp med möbeltransporter, flyttar och annat. Det de flesta kunder vill ha hjälp med är med andra ord lite otympligare typer av transporter. När vi ibland möts av tuffa utmaningar för att lösa matchningen mellan transportör och transportköpare så känns det extra kul när positiva omdömen kommer in. Det här omdömet kom in från en auktionshandlare tidigare i veckan. Vi är glada att transporten gick så bra och tack Nicklas för din sköna återkoppling!

Måste bara få ta mig tiden att skriva några rader till er.
Detta är tamigfan det bästa som hänt en rätt så frekvent auktionshandlare som mig. Vilken service, right on time och till ett fullkomligt lysande pris! Ni får fem urstarkt lysande stjärnor av mig. Äntligen kan man få sina möbler, otympliga grejer levererade till ett bra pris. Fick mitt sideboard från Malmö till Hässleholm idag på exakt uttalad tid, med en jädrigt trevlig chaufför..

Tack för att ni finns!
Bästa hälsningar
/Nicklas

Trevlig helg!
/Mikael Funa
VD & Grundare

Läs mer om våra rekommendationer och tips för transport av möbler och prylar både privat och vid köp från auktioner, antikhandlare eller tex Blocket.

Ett oväntat fel har inträffat. Vänligen ladda om sidan.Ladda om 🗙
Ansluten

Connected

Återansluter...

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om