PackBud i samarbete med auktionssajter

PackBud har i dagarna inlett ett samarbete med auktionssajterna www.units.se och www.slag1.se. Samarbetet ska göra det enklare för Units och Slag1s kunder att få sina saker hemlevererade. Ofta är det otympligare saker som ska transporteras, något som PackBud är vana att hantera.

 

Sedan starten har PackBud fått in och svarat upp på mer än 9000 olika typer av transportfrågor. Transporter både inom samt till och från orter över hela Sverige, men även till Sverige från utlandet och tvärtom.

 

PackBud utför inga transporter själva utan använder sig av kontrollerade transport- och flyttföretag som vill tjäna en merintäkt och har plats över i sin lastbil.

 

”Idag är vi ensamma om att kunna erbjuda transporthjälp för alla, oavsett om det är begagnat gods eller nytt och oavsett om det är en privatperson eller ett företag som har transportbehovet. Lägg därtill att vi hanterar och förmedlar transporter på alla typer av sträckor plus att godsets karaktär varierar allt från exempelvis mindre paket och pallar till gods som möbler, mopeder, flyttkartonger, trädgårdsmaskiner och till och med ubåtar. Det är kombinationen av alla dessa variabler som är svår, och där har vi hittat vår position!”, säger Mikael Funa, VD och en av grundarna till PackBud.

 

PackBud grundades av Thomas Fogdö, Mikael Funa och Pär Wredendahl i Augusti, 2012 och är finansierat av grundarna själva, privata investerare samt ALMI.

 

För ytterligare information kontakta:

 

Mikael Funa, VD PackBud Nordic AB
Telefon: +46 (0)703 78 31 66
E-post: mikael@packbud.com
Hemsida: www.packbud.com