Hur gör man när man vill transportera något som inte kan köras till destinationen? Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan frakta fordonstillbehör som däck, en hel motor eller liknande?

Lite otympligare prylar som däck är inte så bra att skicka som postpaket. Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att att skicka enstaka prylar eller paket. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet transportörer som kan hjälpa dig. Med lastbilstransport kommer bilen och plockar upp ditt gods, prylar eller vad det kan vara och lämnar tryggt över det hos mottagaren. Dina prylar skall vara väl inslagna och skyddade för säkrast transport.

Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering. De lägger upp existerande rutter där de vill fylla upp med extra last när de ändå kör sin lastbil.

Har du bråttom finns det alltid transportörer till hands som kan frakta ditt gods direkt, men om du är flexibel finns också billigare alternativ.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.