Hur gör man när man vill transportera något som inte kan köras till destinationen? Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan genomföra en båttransport? Om du inte är van båtägare med erfarenhet av att transportera båtar kanske du googlar runt för att hitta någon lämplig transportör. Det kan ta en hel del tid att hitta ett lämpligt företag för din transport och man vet inte heller om det pris du får är det bästa.

Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att hitta en transportfirmafirma. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet transportörer som kan hjälpa dig.

Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering.

Har du bråttom finns det alltid transportörer till hands som kan frakta ditt gods direkt, men om du är flexibel finns också billigare alternativ.

Fylla existerande lastbilar

Eftersom transportörerna hela tiden registrerar sina existerande körningar hos Packbud är det ofta så att om du har möjlighet att anpassa din transport till deras schema kan ditt gods kan få plats i en existerande transport och på så vis blir det både billigare för dig och mycket miljövänligare samtidigt eftersom varje transport blir fylld bättre.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.