Behöver du transportera något till eller inom Skåne?

När man skall bo i en ny stad kan det ju vara så att man inte kan ta med sig allt det man vill ha i en bil. Tex cykeln, soffan eller böckerna? Då finns möjligheten att skicka med prylarna på en lastbil.

Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan genomföra en säker transport, dörr till dörr till ett bra pris? Hur mycket kostar det och vad ingår? Det är inte alltid man har tid att googla runt hur mycket som helst och det är svårt att veta om de prisuppgifter man får fram verkligen är bra.

Skåne genomkorsas av stora motorvägar som E4, E6 och E22 som är en stora transportleder för lastbilar. Det betyder att det är enkelt att hitta transporter för en flytt till eller ifrån regionen som passar.

För lastbilstransporter över långa avstånd är det stor skillnad på olika bolag. Även om många bolag är villiga att ta din last spelar det stor roll hur väl de känner destinationen och hur ofta de trafikerar rutten. Tex om något skulle hända lastbilen på vägen. Om det är viktigt för dig hur miljövänlig transporten är det också svårt att få en överblick genom att bara kontakta transportörer.

Distanser i Skåne

Här hittar du lite information om distanser mellan olika orter

Sträcka LängdKommentar
Stockholm - Malmö 614 km Väl traffikerad sträcka med många existerande transporter
Göteborg - Malmö 272 km Många existerande transporter
Ängelholm - Ystad 139 km Västra skåne
Kristianstad - Trelleborg 118 kmÖstra skåne

Söka transport

Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att hitta en transportfirmafirma på plats. Det är enkelt och smidigt att göra en sökning. Ange vad du vill ha flyttat och de tidsramar som är lämpliga och få omedelbart alternativ med pris från transportörer specialiserade på just denna sträcka.

Fylla existerande lastbilar

Eftersom transportörerna hela tiden registrerar sina existerande körningar hos Packbud är det ofta så att om du har möjlighet att anpassa din transport till deras schema kan ditt gods kan få plats i en existerande transport och på så vis blir det både billigare för dig och mycket miljövänligare samtidigt eftersom varje transport blir fylld bättre.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.