Ibland är transporter och frakt riktigt komplicerat. Vill vi skicka ett mindre paket till en destination i Sverige finns en uppsjö med företag som kan hjälpa oss som Postnord och DHL, men om vi skall skicka större gods längre sträckor är det lite svårare. Vill man skicka en container finns goda lösningar, men det är inte alltid lätt att hitta någon som kan göra en specialtransport av medelstort gods. Men vi på Packbud vet hur och har lösningen.

Vanliga specialtransporter som vi hanterar är tex mindre flyttar till sydöstra europa, biltransporter till tex nordafrika eller mellanöstern eller privatgods som skall till eller ifrån Thailand

Använd PackBud när du vill söka, jämföra och boka specialtransport till utlandet. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Hos Packbud finns hundratals transportörer registrerade, alla granskade, med lång erfarenhet och rätt certifiering, men eftersom detta är lite speciella transporter är det inte så många transportörer som kan åta sig transporten så ibland kan du behöva kontakta packbud support för att få hjälp. Vi kommer att göra vårt bästa för att matcha ditt behov med rätt transportör.