Behöver du transportera något till eller från Oslo eller övriga Norge?

Oslo ligger bra till för transport via både E6 från tex Götemorg och Malmö och E18 från mellansverige och Stockholm. Det är stora transportleder för lastbil, vilket betyder att det är enkelt att hitta transporter för en flytt till eller ifrån staden som passar.

För lastbilstransporter över långa avstånd är det stor skillnad på olika bolag. Även om många bolag är villiga att ta din last spelar det stor roll hur väl de känner destinationen och hur ofta de trafikerar rutten. Tex om något skulle hända lastbilen på vägen. Om det är viktigt för dig hur miljövänlig transporten är det också svårt att få en överblick genom att bara kontakta transportörer. För transporter till andra destinationer i Norge än Oslo eller Bergen krävs också att man har lite koll på transportvägarna i Norge.

Transporter till norra Norge går ofta via Sundsvall - Östersund - Trondheim. För vidare transport norrut krävs specialistkunskap för att köra, speciellt på vintern. Då gäller att hitta transportör som kan hantera vägarna.

Söka transport

Använd PackBud när du vill jämföra priser och boka transport. Det är enkelt och smidigt att göra en sökning. Ange vad du vill ha transporterat och de tidsramar som är lämpliga och få omedelbart alternativ med pris från transportörer specialiserade på just denna sträcka.

Fylla existerande lastbilar

Eftersom transportörerna hela tiden registrerar sina existerande körningar hos Packbud är det ofta så att om du har möjlighet att anpassa din transport till deras schema kan ditt gods kan få plats i en existerande transport och på så vis blir det både billigare för dig och mycket miljövänligare samtidigt eftersom varje transport blir fylld bättre.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.