Är du på gång att flytta inom, till eller från Sverige, antingen privat eller i företaget? Har du flyttkartonger som du vill skicka någonstans? Vet du inte vart du ska vända dig för att få hjälp? Just transport av flyttkartonger kan vi alltid lämna bra prisförslag på, både genom våra anslutna flyttfirmor samt via våra förmånliga avtal med de största transportföretagen.

 • Standardmåtten för flyttkartonger/flyttlådor är ca 58,5cm (Längd) x 40cm (Bredd) x 36,5cm (Höjd), vilket motsvarar ca 0,1 kubikmeter (m3).
 • Det finns flyttkartonger med lite avvikande storlek. Om man skall transportera ett helt flyttlass är det bra att ha kartonger av samma storlek för att de skall gå att trava. Både i transporten, uppbärning och packning
 • Det finns speciella kartonger för tex kläder som är tre standardkartonger höga där man kan hänga kläder utan att de förstörs. -
 • Specialkartonger för tavlor skyddar dem från att ta skada under flytten.

  När man packar kartonger är det viktigt att man inte fyller för tugnt, eftersom det då blir problem vid i och urlastning.

  Fylla existerande lastbilar

  Eftersom transportörerna hela tiden registrerar sina existerande körningar hos Packbud är det ofta så att om du har möjlighet att anpassa din transport till deras schema kan ditt gods kan få plats i en existerande transport och på så vis blir det både billigare för dig och mycket miljövänligare samtidigt eftersom varje transport blir fylld bättre.

  Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.