Billig Bosjö 26

Behöver du hjälp med en transport som liknar denna?

Sök din transport här
Skapad av:
Privatperson
Skapad: 30 aug, 2017
Jobb-id: 148592 Verifierad
Lägsta bud: Inväntar bud
Status: stängd
Du kan inte redigera eller ta bort denna förfrågan
Beställare: o*************2

Hämtas

45930 Uddevalla Sverige
Gatuadress är inte fullt angiven
30 augusti, 201708:00
13 september, 201721:00

Lämnas

218 51 Klagshamn Sverige
Gatuadress är inte fullt angiven
30 augusti, 201708:00
16 september, 201721:00
i

Markeringarna på kartan ska endast ses som preliminära punkter för hämtning och lämning.

Kategori: Båtar / Båtar & Yachter

David

Längd: 8 mBredd: 2.8 mHöjd: 4 m
Vikt: 2750 kg
Godset står på pall: Vet ej
Mer information:
Transport
Beskrivning som angivits på Blocket:
Söker du en utmaning i livet? Då är detta båten för dig! Vi kan garantera att ingen resa blir händelselös, särskilt om du som vi, baxar ner 5 ungar i båtjäveln med tron att ni ska ha en harmonisk semester.
Båten ifråga är en Bosjö 25 och enligt hörsägen av 1978 års modell. Under vår ägo har hon skänkt mycket glädje, många fina dagar på böljan. Annat vi fått är vansinnesutbrott, blåmärken, mindre hår och flottiga händer. Och det mesta som kan förväntas när man är sju personer i en lika lång båt i lika många dagar.
Det var efter just de sju dagarna som vi bestämde för att skicka henne vidare på nya äventyr. Nu med nytt backslag, vilket byttes ut i början av juli- strax efter att min make blev nästa-änka vid en tilläggning utan back, och med ny bränsleslang som installerades i slutet av samma vecka efter att originalet bestämt sig för att gå av mitt i den högt trafikerade farleden bland alla båtar som uppehöll sig där. Dock sätter vi en låg prislapp pga revan(10cm lättlagat)i kapellet som dottern råkade fastna i på väg in i båten, vilken har 4-6 kojplatser och har fått en del renovering under våren. Men misströsta icke! Det finns massor att sysselsätta sig med!
Vi har också bytt ut alla batterier,3st förbrukning som laddas av en 50w solcellspanel &2st startbatterier, dragit om elen och installerat USB-uttag i alla utrymmen (något man inte bör informera mobilberoende tonåringar om för att undvika att de spenderar 7 dagar INNE i båten). I tackluckan är kapellet ersatt av en plexiglasskiva (av tidigare ägare) som vi konverterat till öppningsbar taklucka.
Under motorluckan tuggar en trogen @ tålmodig MD21 dieselmotor som hämtat bränsle från 2 x 100liters tankar i rostfritt stål. Man kan få med sig 75 liter färskvatten vilket för oss (7st) höll i 4 dagar.
Om man vill roa barnen eller lättsamt göra sig av med oönskat sällskap, kan man enkelt använda sig av den tillbyggda badbryggan.
Så Behöver du fly från din fru? Eller ha något att skylla på när svärmor ska komma på besök? Är du helt enkekt är du för glad och söker något att gå och gnälla över är båten något för dig. Livet kommer aldrig mer bli sig likt och när du än tar dig en tur till (eller med)båten finns det något att pyssla med. Lovar att du kommer få mycket att skratta och gråta över. Vi har sparat massa skojiga små projekt. Du kommer inte ha problem med fritiden och bör vara kreativ. 30 000 :- är vad vi vill ha för sveda och värk, bemöda er inte att erbjuda mindre. Båten visas i Ljungskile, först till kvarn.
Båtvagn, täckställning, tampar och ankare ingår. Bara å kasta loss.
Kan provköras tills slutet av september.
Mvh Peter och mimmie
Du kan inte redigera eller ta bort denna förfrågan