Fraktlösning för e-handlare som säljer skrymmande gods

Spännande tider på PackBud! Vår långa erfarenhet av att hantera frakt av skrymmande gods har nu även tagit sikte mot e-handeln.

Frakt av skrymmande gods mellan ort innebär som oftast omlastningar på terminaler. Just omlastningar på terminaler är den mest kritiska delen av logistikkedjan idag. Många skador och andra problem uppstår just när man lastar om godset, i synnerhet om godset är skrymmande och inte står perfekt packat på pall eller ligger i kartong. Det är här vi på PackBud kommer in. 

 

E-handlare som säljer skrymmande varor (exempelvis möbler, mattor och liknande) kan få vår hjälp med dörr-till-dörr-leveranser utan omlastningar inom Sverige. Utförande chaufförer erbjuder personlig avisering och kontakt. Vi är igång med ett antal aktörer som använder vår nyutvecklade prisalgoritm som är direkt kopplad till vårt Ruttoptimeringssystem. Systemet skapar dessutom möjlighet till bättre optimering av de lastutrymmen som rullar på vägarna. Mindre luft i lastbilarna är bra för alla.

Är du e-handlare och vill veta mer, kontakta oss på mikael@packbud.com.

 

Frakt av skrymmande gods e-handel Ruttoptimering

 

 

 

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper