Transport av en husvagn bokades igår

Transport av en Husvagn

Igår kväll bokades en transport av en husvagn, via PackBud. Sträckan som skall köras, Kävlinge i söder till Skellefteå i norr. Beställaren fick priset 5500 SEK inkl moms. Inte dåligt med tanke på sträckan på ca 135 mil! Så här skriver beställaren som omdöme efter att transporten utförts:

 

Transport av husvagn"Jag är jättenöjd. Kollade först på egen hand med några transportörer, och fick priser från 9000kr till 13000kr. Så 5500kr måste jag säga är ett kanonpris. I övrigt funkade transport, betalning och kontakter helt utan anmärkningar!

/David."

 

Hittills är det den första husvagnstransporten som PackBud förmedlar. Vi vet att det finns många där ute som har liknande transportbehov. Testa att lägga upp en kostnadsfri förfrågan via PackBud, inga förpliktelser. 

 

Skapa en kostnadsfri förfrågan

 

 

 

 

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper