Transport Blocket, eBay, Lauritz, Bukowskis

Har du köpt eller funderar du på att köpa något på exempelvis Blocket, eBay, Lauritz eller kanske Bukowskis? Vet du inte hur du ska få godset transporterat? Med PackBud kan du lägga ut en transportförfrågan och få prisförslag från marknadens transportörer. 

 

Många av våra användare har svårt att veta vart man ska vända sig för att få hjälp med en transport, särskilt av lite otympligare saker. Bara på Blocket ligger just nu ca 90000 objekt inom möbler och heminredning. 

 

Så, när du behöver hjälp med en transport av ett gods som du funderar på att köpa eller har köpt på Blocket, eBay, Lauritz eller exempelvis Bukowskis, testa oss. Det kostar ingenting och det finns inga förpliktelser.

 

> Skapa en kostnadsfri transportförfrågan här

 

Transport Blocket

 

Kommentarer

Jag skulle vilja köpa en fåtölj på Blocket från Heby, men jag bor på Hönö och skulle vilja veta vad det skulle kosta att få den fraktad hit.
Jag skulle vilja köpa en fåtölj på Blocket från Heby, men jag bor på Hönö och skulle vilja veta vad det skulle kosta att få den fraktad hit.

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper