Vikten av att emballera och skydda gods inför transport

Transporterna som förmedlas via PackBud är ofta oemballerade och av otymplig karaktär. Ofta förekommande saker som våra användare behöver få transporterade är exempelvis soffor, fåtöljer, sängar, mopeder, flyttlådor och liknande. Vi har även hjälpt till att förmedla transport av båtmotorer vid ett flertal tillfällen. Ibland kan transportören hjälpa till med emballering och skyddande av godset och ibland inte. Det är inte heller alltid det krävs. Det varierar.

 

Nedan har vi ett exempel på en före-och-efter-bild på en båtmotor på pall. Kunden ordnade emballage och förbättringen inför transporten. Skillnaden kan tyckas liten men dels har man ordnat så att pallens mått är tillräckligt omfattande för hela båtmotorn, dels är det skyddat med plast och surrat på pallen. Snyggt och kreativt jobbat tycker vi!

 

Båtmotorn innan emballering

Transport av båtmotor på pall

 

Båtmotorn efter emballering

Transport av båtmotor på pall med skydd

 

Behöver du tips så kan du alltid fråga den transportör du anlitat på PackBud. Nedan finns också en länk till matnyttiga packtips.

> Tips om emballering och paketering kan du hitta här

 

 

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transportörer och flyttfirmor att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig kostnadsfritt här Ha en bra dag!

Transporttyper