PackBud lanserar prisestimator

Idag lanserar PackBud en för Sverige unik prisestimator för transport av olika otympligare saker. Tanken är att användarna ska kunna få en idé om vad en transport av exempelvis en soffa eller en motorcykel kommer att kosta. Summan presenteras i ett prisspann och baseras på unik prishistorik från tidigare transporter inom Sverige bokade via PackBud. 

 

Genom att dra i "lastbilen" kan användaren ställa in ungefärlig sträcka som dennes gods behöver transporteras. Efter att man fått sin prisidé kan man också skapa en kostnadsfri förfrågan och erhålla konkret pris från marknadens transportörer.

Prisestimatorn hittas till att börja med på PackBuds startsida och kommer också på sikt utökas med flera typer av gods.

 

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transportörer och flyttfirmor att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig kostnadsfritt här Ha en bra dag!

Transporttyper