Uppdaterad 2024-02-21

Cirkulär ekonomi kräver transporter som inte går i cirklar

Mer och mer blir det tydligt att vår framtid är cirkulär. Vi kommer inte att kunna förbruka resurser i samma takt som vi gjort tidigare och behöver ett nytt sätt att tänka där vi kan återvinna och återbruka till större del. Detta gäller också våra transporter.

I all form av återvinning och återbruk tillkommer en komponent av logistik och transport, oavsett om det är i det lilla att köra bilen till återvinnigsstationen med glasflaskor, stora processer att transportera återvunnen textil, eller att ge en butiksinredning ett nytt liv genom att någon tex köper den på konkursauktion och behöver transport. För att vi verkligen skall kunna bli cirkulära krävs att även transportledet optimeras, för att vi inte skall förlora vinsterna där.

Packbud erbjuder optimerade transporter i samarbete med auktionssiter som tex allakonkurser.se där du kan utnyttja existerade lastutrymme för att transportera gods över landet. På så sätt kan vi minska påverkan av transporter för återbruk och på så vis få ut mer nyttta av också mindre återbrukade objekt.

Läs mer om olika typer av transporter i Sverige och Europa och vad man kan behöva tänka på

Ett oväntat fel har inträffat. Vänligen ladda om sidan.Ladda om 🗙
Ansluten

Connected

Återansluter...

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om

Inte ansluten

Ladda om sidan för att fortsätta

Ladda om