Frakt av kamininsats blev en lyckad lastoptimering och en hållbar transport

Jag skulle vilja lyfta fram ett lysande exempel där vi förmedlat en transport som både passade transportören perfekt och som gjorde att kunden fick hjälp på ett snabbt och effektivt sätt.

Klockan 9:55 skapade kunden en transportförfrågan på PackBud. Förfrågan avsåg transport av en insatskamin till en öppen spis, från Leksand i Dalarna till Höör i Skåne. Inte en helt enkel sträcka med tanke på att godset som skulle transporteras var begagnat, oemballerat och något otympligt.

Klockan 10:01 lämnar en av PackBuds anslutna transportörer ett attraktivt erbjudande till kunden. Transportören meddelar också att han är i närheten av Leksand och åker förbi inom kort. Snabbt beslut behövs alltså för att kunden ska kunna få hjälp.

Klockan 10:19, alltså, endast 24 minuter efter att förfrågan skapades bokar kunden transporten. 

Transportören fick alltså med sig en sak till i sin lastbil vilket var perfekt då han hade ledig plats och ändå skulle åka sträckan just idag. Kunden fick hjälp och kan lugnt invänta leveransen. 

 

Det här exemplet är kort och gott vad vi på PackBud gör. Vi skapar effektiva och hållbara transporter.

 

Transport av insats till öppen spis

 

> Här hittar du exemplet av den bokade transporten

 

/ Mikael Funa
VD & Medgrundare till PackBud Nordic AB

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper