PackBud inleder samarbete med auktionssajter

Idag inleder PackBud ett samarbete med auktionssajterna www.units.se och www.slag1.se. PackBud kommer hjälpa Units och Slag1s kunder med transporter, primärt hemleveranser. Transporter från dessa auktioner utgår från flera olika städer och utlämningsplatser i Sverige och ska sedan ut till kunder i hela landet. Primärt kommer PackBud hjälpa till med transporter av lite otympligare saker, från en flyttlåda i storlek och uppåt.

 

Samarbetet passar PackBud och våra kunder perfekt då vi är vana att hantera den här typen av transporter. Flertalet av PackBuds kunder kommer just från olika auktions- och köp & sälj-sajter. 

 

/ Mikael Funa

 

Units     Slag1

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transportörer och flyttfirmor att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig kostnadsfritt här Ha en bra dag!

Transporttyper