PackBud bjuder in till delägarskap

Hej där,

2018 är PackBuds år! Det innebär också våra anslutna transportörers, transportköpares och hållbarhetens år!

Vi släpper ett antal riktigt häftiga funktioner inom kort. Årets, eller snarare de kommande årens stora satsning är Ruttoptimeraren som ännu mer effektivt kommer öka fyllnadsgraden i transport- och flyttföretagens bilar runt om i Europa. Vi adderar flera lager intelligens till vår redan nu klimat- och hållbarhets-smarta logistiklösning. Vår målsättning är att bli det mest använda verktyget för ruttoptimering i Europa bland små och medelstora transport- och flyttföretag.

 

Vi bjuder in till delägarskap

I samband med att vi tar sats för framtiden ger vi möjlighet för dig som vill, att bli delägare i PackBud. Det här gör vi via Crowdfunding-plattformen FundedByMe. 

> Klicka här eller på bilden nedan för att komma till kampanjen

// Mikael Funa

VD & grundare 

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper