Blocket väljer PackBud för samarbete

Idag kan vi presentera den glada nyheten att vi inom kort inleder ett samarbete med köp- och säljsajten Blocket. Från början av 2017 kommer Blockets användare kunna få hjälp med hemleverans av sina saker. Ofta är det otympliga, oemballerade saker som ska fraktas och där har vi visat att vår tjänst fungerar. I vårt nätverk finns flera hundra anslutna transportföretag som hjälper kunderna med alla typer av leveranser. 

I och med samarbetet ökar vi volymerna vilket borgar för att våra anslutna transportföretag kommer få mer körningar att ta hand om.

 

Välkommen att läsa mer i vårt pressmeddelande här.

 

foto: blocket.se

Hej!
Vi vill göra det enklare att beställa transporter, i synnerhet otympliga transporter. Dessutom vill vi ge möjlighet för transport- och flyttföretag att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig här Ha en bra dag!

Transporttyper