PackBud lanserar företagserbjudande

Vi på PackBud har redan hjälpt flera hundra företag med transporter och transportfrågor. Nu lanserar vi "PackBud Företagsfrakt". 

 

Tycker du att hanteringen av transporter ofta är tidsödande, ibland krånglig samt kostsam? Då är PackBud Företagsfrakt något för er. Vi förmedlar transport av alla typer av gods oavsett destination i världen. Ta del av våra personliga och kunniga kundservice, enkel transportbokning samt förmånliga priser. Vi anlitar endast transportörer med yrkestrafiktillstånd och kan även hjälpa er med transportplanering och rådgivning. 

 

PackBud jobbar för övrigt aktivt för att optimera transportörernas lastutrymmen.

 

Har ditt företag transportbehov? Läs mer på sidan om PackBud Företagsfrakt.

 

/ Mikael Funa

VD & Grundare

Välkommen till PackBud

Hej!
Jag heter Mikael Funa och är en av grundarna till PackBud. Jag vill göra det enklare att beställa transporter. Dessutom vill jag ge möjlighet för transportörer och flyttfirmor att bättre kunna planera och optimera sina körningar. PackBud löser just detta! Vi skapar effektiva och hållbara transporter! Behöver du också hjälp med en transport? Skapa en kostnadsfri transportförfrågan och invänta prisförslag. Är du transportör och vill veta mer om PackBud? Läs mer och anslut dig kostnadsfritt här Ha en bra dag!

Transporttyper