Transport gör att Centerpartiet återanvänder sin valstuga

 

Inför valet till Europaparlamentet 2014 valde Anna Wallin, ombudsman för Centerpartiet i Stockholm stad, att ta reda på vad det skulle kosta att transportera bort och återanvända deras valstuga istället för att montera ner och kasta den. Med hjälp av PackBud hittade Centerpartiet en bra transportlösning och valstugan står nu redo att användas även inför höstens riksdagsvalskampanj. 

 

Anna Wallin hittade transporthjälpen av Centerpartiets valstuga på PackBud.com efter att ha gjort en sökning på nätet. Bolaget som driver sajten heter PackBud Nordic AB och förmedlar via sin webb- och mobilbaserade tjänst olika typer av transporter, både gentemot privatpersoner och företag.

 

”Allt gick enkelt och smidigt! Vi fick snabbt fram ett vettigt pris med lämpliga hämtnings- och avlämningstider. Dessutom var bemötandet och servicegraden från PackBud väldigt bra!” säger Anna Wallin som är glad att valstugan nu kan vara med även till höstens riksdagsvalskampanj.

 

”Som transportbeställare är det inte alltid så lätt att veta var och till vem man ska vända sig”, säger Mikael Funa, VD och en av grundarna till PackBud. ”Vi förenklar för kunden. När en beställare lagt in en kostnadsfri transportförfrågan hos oss erhåller transportörer som är anslutna till tjänsten ett mail med en länk till förfrågan som skapats. Därefter kan transportörerna lägga prisförslag på transporten och beställaren kan välja vilket förslag som passar deras behov bäst”, fortsätter Mikael Funa.

 

Thomas Fogdö, som är en av grundarna till PackBud, ser med tillförsikt på framtiden. “Vi ser ett stort intresse för tjänsten, både utifrån ett beställarperspektiv och från transportörernas sida. Fler och fler ser även miljövinsten med att så gott som det går, optimera utrymmet i fordonen som rullar på vägarna.”

 

 

Om PackBud Nordic AB

PackBud förmedlar paket- och godsleveranser för privatpersoner och företag. Genom användande av redan inplanerade transporter med ledig kapacitet kan PackBud och dess användare vara med och bidra till en minskning av den totala miljöpåverkan.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Adam Bengtsson, Marknad/Sälj, sales@packbud.com, 020-121023

Mikael Funa, VD & grundare, mikael@packbud.com, 0703-783166

 


Om Centerpartiet Stockholm Stad

Centerpartiet är det hållbara valet. Vi har en vision om ett Stockholm som är modernt, tolerant och grönt. En stad där idéer och företagsamhet frodas och där invånarna upplever frihet.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

 

Anna Wallin, Ombudsman Centerpartiet Stockholm stad, anna.wallin@centerpartiet.se, 08-6173881