Det här erbjuder vi Transportörer

Väx med oss - bli transportör hos PackBud!

PackBud finns till för att optimera de tomma utrymmen som rullar på vägarna. Vi har byggt en klimatsmart tjänst som ger transportföretag möjlighet att skapa merintäkter under sina körningar. Samtidigt ger vi transportköpare möjlighet att på ett enkelt sätt boka kvalificerade hållbara transporter. Vi är måna om att hålla hög kvalitet och lägger stora resurser på att utveckla vårt system för att kunna ta in mer volymer av gods.

Detta erbjuder vi er:

  • Fri möjlighet att lägga bud på de förfrågningar som kommer in till PackBud
    Allt från enstaka gods till kompletta sändningar. Ger betydligt fler uppdrag till era körningar.
  • Smidig betalningstjänst där beställaren betalar direkt till PackBud med kort eller Swish
  • Betalning på 10 dagar
    Ni fakturerar oss direkt efter utfört uppdrag. Vi betalar på 10 dagar
  • Presentationssida av ert företag
    Här visar ni ert företags logotype med representativ text. Det vi behöver av er är er logotype och en säljande text om er verksamhet. (Denna företagspresentation är dock inte synlig när ni lägger bud men finns alltid sökbar gentemot sökmotorer som exempelvis Google). Härifrån kan ni också lägga en länk till er egen hemsida om ni har en sådan, och på så sätt öka er synlighet på nätet. 

Pris för anslutning till PackBuds budgivningstjänst- 1495 kr/år

För att kunna ansluta dig som Transportör krävs trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen samt erforderlig försäkring.

Skapa ett transportörkonto idag!

 

 

Så tycker några av våra anslutna transportörer

 

Läs varför CR Express samarbetar med PackBud

Vi är ett flytt- och transportföretag som samarbetar med PackBud. PackBud underlättar för oss att fylla upp våra körningar vilket medför att vi kan hålla lägre priser men med bibehållen kvalitet.

Suralai, ansvarig för bokningar och logistik på CR Express

Läs varför Oljecentralen samarbetar med PackBud

"Vi sysslar med många typer av transporter. Allt ifrån containers till tankbilar, specialtransporter och bud. Det som är bra med PackBud är att utbudet är stort. Har man en planerad transport så kan man ibland komplettera eller få återlass och därmed bättre lönsamhet!"

Göran Andersson på Oljecentralen