Det här erbjuder vi Transportörer

Bli VIP-Transportör

PackBud finns till för att optimera de tomma utrymmen som rullar på vägarna. Vi har byggt en klimatsmart tjänst som ger transportföretag möjlighet att skapa merintäkter genom att använda vår tjänst. Samtidigt ger vi transportköpare möjlighet att på ett enkelt sätt nå ut via vårt nätverk av transportörer.

Från 1 februari 2020 tar vi ut en mindre årsavgift för anslutna transportörer. Vi är måna om att hålla hög kvalitet på vad vi erbjuder er transportörer och lägger stora resurser på att utveckla vårt system och ta in mer volymer av gods. Samtidigt har vi väldigt många transportföretag inne i vårt system som inte är aktiva. Genom årsavgiften och VIP-medlemskapet ökar vi kvaliteten och engagemanget vilket borgar för fler återkommande aktiva transportörer som fyller upp sina tomma utrymmen.

Detta erbjuder vi VIP-Transportörer

 • Fri möjlighet att ta färdiga bokningar som vi skickar ut i nätverket
  Allt från enstaka gods till kompletta sändningar. Under 2020 börjar vi skicka ut e-handelsbokningar där vi räknar med god tillväxt
 • Fri möjlighet att lägga bud på inkommande transportförfrågningar
 • Hjälp att lägga upp era fasta rutter i vårt egenutvecklade Ruttoptimerings-system. Dessa rutter matchas med transportförfrågningar och färdiga bokningar
 • Förmåner
  Under 2020 kommer vi inleda samarbete med bolag som kommer kunna ge er mervärden i er dagliga verksamhet
 • Betalning på 10 dagar
  Ni fakturerar oss direkt efter utfört uppdrag. Vi betalar på 10 dagar
 • Personlig kundservice
  Vi kontaktar er angående uppdrag som passar era rutter samt agerar medlare mellan er och transportköparna

Ordinarie pris 9900:-/år (825:-/månad)

Kampanjpris 6900:-/år (Faktureras månadsvis 575:-/månad)

(Kampanjen gäller abonnemang som tecknas under 2020). Abonnemanget har en månads bindningstid. Avtal löper mellan den första och sista i månaden.

I erbjudandet ingår även en företagspresentation. 

Här kan vi visa ert företags logotype med säljande text om ni vill det. Det vi behöver av er är er logotype och en säljande text om er verksamhet. (Denna företagspresentation är dock inte synlig när ni lägger bud men finns alltid sökbar gentemot sökmotorer som exempelvis Google). Härifrån kan ni också lägga en länk till er egen hemsida om ni har en sådan, och på så sätt öka er synlighet på nätet. 
 
Transportörer som inte abonnerar på vår tjänst kommer fortfarande kunna logga in men kommer inte kunna lägga bud eller få tillgång till färdiga bokningar. Detta är nytt från februari 2020.
 
För att kunna ansluta dig som Transportör krävs trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen samt erforderlig försäkring.

Skapa ett transportörkonto idag!

 

 

Så tycker några av våra anslutna transportörer


Vi har haft flyttfirma sedan 2006 och blickar alltid framåt samt ökar ständigt målsättningarna. PackBud har framförallt ökat våra redan inbokade körningar. Oftast är det beställare som behöver hjälp med transport inom närmaste 10 dagarna. Tjänsten fungerar mycket bra!

Erik Wallgren, VD på Norrland Express AB

Läs varför CR Express samarbetar med PackBud

Vi är ett flytt- och transportföretag som samarbetar med PackBud. PackBud underlättar för oss att fylla upp våra körningar vilket medför att vi kan hålla lägre priser men med bibehållen kvalitet.

Suralai, ansvarig för bokningar och logistik på CR Express

Läs varför Oljecentralen samarbetar med PackBud

"Vi sysslar med många typer av transporter. Allt ifrån containers till tankbilar, specialtransporter och bud. Det som är bra med PackBud är att utbudet är stort. Har man en planerad transport så kan man ibland komplettera eller få återlass och därmed bättre lönsamhet!"

Göran Andersson på Oljecentralen