Det här erbjuder vi Transportörer

Bli VIP-Transportör

PackBud finns till för att optimera de tomma utrymmen som rullar på vägarna. Vi har byggt en klimatsmart tjänst som ger transportföretag möjlighet att skapa merintäkter genom att använda vår tjänst. Samtidigt ger vi transportköpare möjlighet att på ett enkelt sätt nå ut via vårt nätverk av transportörer.

Vi tar ut en mindre avgift för anslutna transportörer med VIP-abonnemang. Vi är måna om att hålla hög kvalitet på vad vi erbjuder er transportörer och lägger stora resurser på att utveckla vårt system och ta in mer volymer av gods. Samtidigt har vi väldigt många transportföretag inne i vårt system som inte är aktiva. Genom avgiften, som löper kvartalsvis, och VIP-medlemskapet, ökar vi kvaliteten och engagemanget vilket borgar för fler återkommande aktiva transportörer som fyller upp sina tomma utrymmen. Väljer man som transportör att inte abonnera som VIP så finns från 1 september 2020, möjligheten att ändå ta körningar, men då mot en högre ersättning till PackBud, 20% provision till PackBud vid budläggning, mot 10% för VIP-transportörer som lägger bud och vinner en körning.

Detta erbjuder vi VIP-Transportörer

 • Fri möjlighet att ta färdiga bokningar som vi skickar ut i nätverket
  Allt från enstaka gods till kompletta sändningar. Under 2020 börjar vi skicka ut färdiga bokningar från e-handlare och andra företag, där vi räknar med god tillväxt
 • Fri möjlighet att lägga bud på inkommande transportförfrågningar.
  På förfrågningar ni lagt bud på och vinner tar vi ut en 10%-ig provision
 • Hjälp att lägga upp era fasta rutter i vårt egenutvecklade Ruttoptimerings-system. Dessa rutter matchas med transportförfrågningar och färdiga bokningar
 • Betalning på 10 dagar
  Ni fakturerar oss direkt efter utfört uppdrag. Vi betalar på 10 dagar
 • Personlig kundservice
  Vi kontaktar er angående uppdrag som passar era rutter samt agerar medlare mellan er och transportköparna. Ni kan dessutom ringa oss på transportörlinjen och få råd och tips samt enklare support. 

Pris för VIP-abonnemang - 495:-/månad

Abonnemanget löper månadsvis. Uppsägning kan göras när som helst inför en ny månads abonnemangsperiod. Avtal gäller mellan den första och sista i månaden.

I erbjudandet ingår även en företagspresentation. 

Här kan vi visa ert företags logotype med säljande text om ni vill det. Det vi behöver av er är er logotype och en säljande text om er verksamhet. (Denna företagspresentation är dock inte synlig när ni lägger bud men finns alltid sökbar gentemot sökmotorer som exempelvis Google). Härifrån kan ni också lägga en länk till er egen hemsida om ni har en sådan, och på så sätt öka er synlighet på nätet. 
 
För att kunna ansluta dig som Transportör krävs trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen samt erforderlig försäkring.

Skapa ett transportörkonto idag!

 

 

Så tycker några av våra anslutna transportörer

 

Läs varför CR Express samarbetar med PackBud

Vi är ett flytt- och transportföretag som samarbetar med PackBud. PackBud underlättar för oss att fylla upp våra körningar vilket medför att vi kan hålla lägre priser men med bibehållen kvalitet.

Suralai, ansvarig för bokningar och logistik på CR Express

Läs varför Oljecentralen samarbetar med PackBud

"Vi sysslar med många typer av transporter. Allt ifrån containers till tankbilar, specialtransporter och bud. Det som är bra med PackBud är att utbudet är stort. Har man en planerad transport så kan man ibland komplettera eller få återlass och därmed bättre lönsamhet!"

Göran Andersson på Oljecentralen