Behöver du transportera något mellan Stockholm och Göteborg?

Vårt nätverk av transportörer över hela Sverige säkerställer att du alltid kan hitta den bästa transporten hos oss, oavsett vart i landet du befinner dig. Det ger en effektiv lösning med både miljövinster och lägsta pris..

Våra partner trafikerar dagligen sträckan Stockholm – Göteborg längs med både E4 och E20 tur och retur, med större och mindre lastbilar. De hämtar och lämnar gods i hela regionerna runt omkring. Normalt tar en transport ca 5 - 6 timmar och lastar och lossar samma dag. Du kan boka vilken tid som helst, men om du håller utkik efter existerande körningar kan du hitta billigare pris.

Söka transport

Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att hitta en transportfirmafirma på plats. Det är enkelt och smidigt att göra en sökning. Ange vad du vill ha flyttat och de tidsramar som är lämpliga och få omedelbart alternativ med pris från transportörer specialiserade på just denna sträcka.

Fylla existerande lastbilar

Eftersom transportörerna hela tiden registrerar sina existerande körningar hos Packbud är det ofta så att om du har möjlighet att anpassa din transport till deras schema kan ditt gods kan få plats i en existerande transport och på så vis blir det både billigare för dig och mycket miljövänligare samtidigt eftersom varje transport blir fylld bättre.

Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.