Hur gör man när man vill transportera något som man inte kan köra till destinationen själv? Vart ska man vända sig för att hitta ett företag som kan frakta varor som man inte kan skicka med posten eller liknande?

Använd PackBud när du vill boka transport eller behöver hjälp att frakta gods till ett bra pris. Det är enkelt, smidigt och kostnadsfritt att lägga upp en transportförfrågan. Ange de tidsramar som är lämpliga för dig och få alternativ från flertalet erfarna transportörer som kan hjälpa dig.

För frakt av större och mindre gods i Sverige finns olika alternativ, mest beroende på vilken typ av gods det är du vill frakta.

  • Små saker som går att packa i ett paket och du själv kan lämna av, kan skickas med posten eller annan paketleverantör.
  • För riktigt stora leveranser, speciellt över långa avstånd passar järnvägstransport. Lite långsammare eftersom godset måste lastas om på vägen, men bra pris per kubikmenter för riktigt stora volymer.
  • För övriga transporter behöver du en smidig lösning för att hitta billiga och prisvärda alternativ. Packbud förmedlar plats i existerande transporter så du kan få ett bra pris.

    Läs mer om hur Packbud fungerar här

    Billigast, snabbast eller miljövänligast – du bestämmer.