Så funkar det
Här kan du enkelt skapa en förfrågan och boka din transport med säker betalning och kostnadsfri avbokning. När du skapar din förfrågan, ange så mycket detaljer du kan om din transport. Ju mer information du lämnar, desto lättare blir det för Transportörerna att inkomma med prisförslag till dig.
1. Skapa din förfrågan
2. Ta del av prisförslag - ofta presenteras en tillfälligt ledigt fraktutrymme som transportören har ledigt just nu
3. Boka din transport - lätt att avboka om det behövs

Vilka är det som utför transporterna på PackBud?
Transportörer som utför uppdragen är registrerade företag med erforderliga tillstånd och försäkringar som krävs för att få transportera gods. Alla är kontrollerade av oss.

Vad kostar det att boka en transport?
Priset är beroende på typ av gods och distans samt andra förutsättningar. Efter att du skapat din transportförfrågan kan du ta del av prisförslag från marknadens Transportörer. Ofta är erbjudandet en tillfälligt ledig fraktkapacitet i en redan planerad transport. Vi har även en prisindikator som visar ungefärliga priser på olika typer av saker. För att prova prisindikatorn klicka här.

Är PackBud ett transportföretag?
Nej, PackBud är en marknadsplats på nätet för att matcha transportbehov mot utförande Transportörer.

För att läsa PackBuds fullständiga Användarvillkor, klicka här.
För att läsa PackBuds FAQ klicka här.
×

Statusmeddelande

SKAPA EN FÖRFRÅGAN KOSTNADSFRITT OCH BOKA DIN TRANSPORT. ALLTID MED ÖPPET KÖP. SNABBA BESKED OM LEDIG FRAKTKAPACITET. KOSTNADSFRI AVBOKNING (48 TIMMAR INNAN TRANSPORT)
Allmänna objekt Bilar Båtar Djur Flytt Företagsobjekt Möbler Motorcyklar & Mopeder Ömtåligt & Antikt Övriga Fordon & Delar Övriga objekt