Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4593 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 9 juni, 2014
    f*****k h*****s
    Jobb-id: 1583
    MC Malmö - Stockholm
    (från Malmö, Sverige till Bromma, Sverige)
  • 3 juni, 2014
    j*n p********n
    Jobb-id: 1520
    16 lådor med böcker från Göteborg till Uppsala
    (från Göteborg, Sverige till Uppsala, Sverige)

    Mycket nöjd med allt

  • 31 maj, 2014
    m****l h**l
    Jobb-id: 1462
    Fiat 500 till Palma de Mallorca
    (från MALMÖ, Sverige till Palma de Mallorca, Spanien)

    Jag var lite orolig i början då detta var ett nytt sätt att söka transporter på. Slutresultatet blev över förväntan. Jasmin och hans kollega kom punktligt till Malmö hämtade Fiaten och körde den ända ner till Palma de Mallorca där den överlämnades till Caroline som avtalat, oskadad och fulltankad. Jag är mer än nöjd. Grabbarna på transportbolaget gjorde ett utmärkt arbete och PackBud var en bra websida. Jag hoppas sidan utvecklas och att jag kan fortsätta att använda Packbud när jag behöver transporter. DMH Malmö

  • 27 maj, 2014
    a**a w****n
    Jobb-id: 1625
    Transport av valstuga
    (från Sergelstorg, Sverige till Älvsjö, Sverige)

    Supertrevliga! Allt gick lätt och smidigt och dessutom bra pris. Kan varmt rekommendera detta företag!

  • 22 maj, 2014
    e***a *
    Jobb-id: 1620
    Transport av vitrinskåp
    (från Stockholm, Sverige till Trosa, Sverige)
  • 19 maj, 2014
    j***n e***s
    Jobb-id: 1501
    Transport av dubbelsäng
    (från Malmö, Sverige till Kungsbacka, Sverige)

    Full pott! Sjukt bra tjänst all-in-all med jätte-beröm till speditören som lämnade osannolikt bra service för pengarna.

  • 15 maj, 2014
    j***n e*****r
    Jobb-id: 1532
    Köp av tvättmaskin
    (från Höör, Sverige till Hestra, Sverige)

    Mycket proffsigt och väl ufört jobb

  • 13 maj, 2014
    r**f s**s
    Jobb-id: 1479
    frakt av moped
    (från perstorp, Sverige till Täby, Sverige)

    Alla brev besvarades omgående Telefonsamtal gick perfekt Packbud är en engagerad firma som inte lämnar kunden i sticket, utan ser till att alla steg i en transport genomförs i gott samarbete med kund och åkeri. Jag fick väldigt snabb svar på min fråga från ett åkeri som genomförde en prisvärd transport relativt snabbt.

  • 13 maj, 2014
    i****a m******g
    Jobb-id: 1455
    Svart vitrinskåp
    (från stockholm, Sverige till stockholm, Sverige)
  • 12 maj, 2014
    r***o k******o
    Jobb-id: 1514
    Transport av säng inom Uppsala
    (från Uppsala, Sverige till Uppsala, Sverige)

    Hela ena sidan av den vita sängen blev smutsig när chauffören drog sängen längs bilgolvet och det gick inte att få ren så jag blev tvungen att köpa en sängkappa för 199 kr för att täcka över den smausiga sängen, inte nöjd alls.