Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4593 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 21 juli, 2014
    v****r * n******m
    Jobb-id: 1539
    Flytta 1 st skåp från Bryssel till Göteborg
    (från Mechelen, Belgien till Göteborg, Sverige)

    Möbelflytt mellan Bryssel och Göteborg. Otroligt smidigt, alla var trevliga och hjälpsamma fast jag hade tusen frågor och ringde flera ggr då det här var första gången för mig. Jag behövde själv inte ens prata med butiken som gjorde utlämningen om tider etc, det sköttes av chauffören. Punktligheten och emballeringen var perfekt.

  • 19 juli, 2014
    h****k k*****l
    Jobb-id: 2052
    Frakt av veteran moped.
    (från Norrtälje, Sverige till Sölvesborg, Sverige)

    Tycker allting var helt kanon. Både kontakten med Packbud och transportören var bra. Kommer rekommendera detta till alla mina vänner.

  • 18 juli, 2014
    l*******k p*****n
    Jobb-id: 2042
    Transport från Arboga till Lund
    (från Arboga, Sverige till Lund, Sverige)

    Jag var själv inte med eftersom jag bor i England, men min vän i Arboga som hade sakerna tyckte det gick helt ok, och min dotter i Lund tyckte samma, och bjöd chauffören på kaffe innan han åkte vidare.

  • 15 juli, 2014
    k***a k******n
    Jobb-id: 2005
    Järnsängar
    (från Borås, Sverige till Norrtälje, Sverige)

    Jätte bra service av transportören! Vänliga, flexibla, höll precis vad de lovade! Kunde helt enkelt inte ha varit bättre, guld värda killar!

  • 12 juli, 2014
    r****d z********n
    Jobb-id: 1784
    Värmepump
    (från Satsjö-Boo, Sverige till Västra Frölunda, Sverige)

    Funkade bra!

  • 11 juli, 2014
    c*****s s********g
    Jobb-id: 1896
    Tyskland Oskarshamn
    (från Heidelberg, Tyskland till Kristdala, Sverige)

    Bättre kan det knappast vara! 100 % punktlig. Trevlig och hjälpsam förare. Stort tack!

  • 7 juli, 2014
    a**a b*****r
    Jobb-id: 1911
    frakt av stor fåtölj Malmö - Motala
    (från Malmo, Sverige till Motala, Sverige)
  • 6 juli, 2014
    g**** w*******
    Jobb-id: 1918
    Tre stolar Stockholm till Skåne
    (från Gustavsberg, Sverige till Lomma, Sverige)

    Mycket nöjd!

  • 3 juli, 2014
    s*****e k*****r
    Jobb-id: 1934
    Flytt av möbler m.m.
    (från Stockholm, Sverige till Skivarp, Sverige)

    Toppenbra! Vi är mycket nöjda med både lastning och lossning! Kommer absolut att anlita er igen.

  • 3 juli, 2014
    m***a r****g *
    Jobb-id: 1970
    Möbeltransport i innerstan 2 juli förmiddag
    (från Sthlm, Sverige till Sthlm, Sverige)

    Enkelt, smidigt och punktliga. Rekommenderas starkt