Omdömen

PackBud har sedan starten förmedlat många transporter med gott resultat. Här har några av våra kunder lagt in sina omdömen om oss! Ett bra betyg och positivt omdöme är viktigt. Vi på PackBud är väldigt glada över att få så fin respons från er som använt oss!

4.8
4520 Omdömen från Beställare
Hantering av gods :
96%
Kommunikation :
93%
Punktlighet :
94%
Höll vad som utlovades :
96%

Omdömen från Beställare

  • 27 maj, 2014
    a**a w****n
    Jobb-id: 1625
    Transport av valstuga
    (från Sergelstorg, Sverige till Älvsjö, Sverige)

    Supertrevliga! Allt gick lätt och smidigt och dessutom bra pris. Kan varmt rekommendera detta företag!

  • 22 maj, 2014
    e***a *
    Jobb-id: 1620
    Transport av vitrinskåp
    (från Stockholm, Sverige till Trosa, Sverige)
  • 19 maj, 2014
    j***n e***s
    Jobb-id: 1501
    Transport av dubbelsäng
    (från Malmö, Sverige till Kungsbacka, Sverige)

    Full pott! Sjukt bra tjänst all-in-all med jätte-beröm till speditören som lämnade osannolikt bra service för pengarna.

  • 15 maj, 2014
    j***n e*****r
    Jobb-id: 1532
    Köp av tvättmaskin
    (från Höör, Sverige till Hestra, Sverige)

    Mycket proffsigt och väl ufört jobb

  • 13 maj, 2014
    r**f s**s
    Jobb-id: 1479
    frakt av moped
    (från perstorp, Sverige till Täby, Sverige)

    Alla brev besvarades omgående Telefonsamtal gick perfekt Packbud är en engagerad firma som inte lämnar kunden i sticket, utan ser till att alla steg i en transport genomförs i gott samarbete med kund och åkeri. Jag fick väldigt snabb svar på min fråga från ett åkeri som genomförde en prisvärd transport relativt snabbt.

  • 13 maj, 2014
    i****a m******g
    Jobb-id: 1455
    Svart vitrinskåp
    (från stockholm, Sverige till stockholm, Sverige)
  • 12 maj, 2014
    r***o k******o
    Jobb-id: 1514
    Transport av säng inom Uppsala
    (från Uppsala, Sverige till Uppsala, Sverige)

    Hela ena sidan av den vita sängen blev smutsig när chauffören drog sängen längs bilgolvet och det gick inte att få ren så jag blev tvungen att köpa en sängkappa för 199 kr för att täcka över den smausiga sängen, inte nöjd alls.

  • 11 maj, 2014
    m****l f**a
    Jobb-id: 1343
    Flytt från Uppsala till Lund
    (från Uppsala, Sverige till Lund, Sverige)

    Jag tycker att allt fungerade väldigt bra. Dessutom väldigt trevlig flyttpersonal som hjälpte till, både vid hämtning och lämning. Jag hade även en bra dialog med ägaren till flyttfirman flera gånger, vilket kändes kul och tryggt!

  • 9 maj, 2014
    c*******a h*****n
    Jobb-id: 1398
    Från Köping till Mölndal-Göteborg
    (från Köping, Sverige till Mölndal och Göteborg, Sverige)

    Systemet med att betala innan tjänsten var utförd kändes osäkert. Hade önskat telefonkontakt i stället för mailkontakt med transportören. Är helt nöjd med det utförda arbetet. Mvh Chatarina Hartman

  • 9 maj, 2014
    t***s l********
    Jobb-id: 1477
    Skåne - Stockholm Motocross
    (från Sjöbo, Sverige till Skokloster, Sverige)

    Gick kanon bra!